Binnenstalling

Binnenstalling

In onze binnenstalling is uw boot in de winterperiode beschermd tegen weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf. Het heeft een veilig onderkomen waar u tijdens onze ruime openingstijden terecht kunt voor inspectie of onderhoud. De deuren van de binnenstalling zijn 14 meter hoog waardoor nagenoeg alle schepen naar binnen kunnen zonder iets af te bouwen. Alle stallingsplaatsen beschikken over een 220V aansluiting.

Het winterstallingseizoen loopt van 1 oktober tot en met 1 april. U laat ons vooraf weten wanneer u de boot wilt komen brengen of halen. Dat kan van maandag tot en met zaterdag. Wilt u direct aan het begin van het seizoen uitvaren, dan krijgt u een plek vooraan in de stalling zodat u niet gehinderd wordt door de planning van andere booteigenaren.

Horizontaal uit het water

Met een Roodbergkraan halen we aan het eind van het vaarseizoen uw vaartuig horizontaal uit het water. De hypermoderne trailers hebben een in hoogte verstelbare draagframe voorzien van droogkussens. Deze sluiten naadloos om de huid van de boot en het frame zorgt voor stabiliteit. Uw boot wordt zo niet beschadigd. De kraan kan schepen tot een gewicht van 70 ton en 30 meter lengte aan. We spuiten uw vaartuig af en plaatsen uw boot op een bok die gefixeerd wordt met rubberen jukken. Deze werkwijze voorkomt beschadiging. Vervolgens rijden we hem met de trailer de stallingsruimte in. Na het stallingsseizoen laten we de boot weer ter water.

Haal- en brengservice

In de zomerperiode is uw boot uw tweede thuis. Uw neemt de inboedel van uw schip en persoonlijke spullen mee naar uw vaartuig. Aan het eind van het seizoen moeten deze spullen weer mee naar huis. Via de haal- en brengservice halen we u en uw scheepsinboedel en attributen met maximaal 4 personen thuis op en brengen ze naar de boot. Aan het eind van het seizoen doen we dat vice versa. U hoeft dus niemand te regelen, wij zorgen voor uw vervoer tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn gevestigd in Rijswijk, in het westen van Gelderland. Onze locatie is ideaal gelegen midden in Nederland nabij de kruising van het Amsterdam Rijnkanaal met de Lek en de Nederrijn. Door de centrale ligging is onze stalling zeer goed bereikbaar.

Onderhoud en winterklaar maken

In onze klusloods kunt u vaartuig winterklaar laten maken of andere onderhoudswerkzaamheden uit laten voeren door uw eigen monteur of onze onderhoudspartner. Via onze accuservice zorgt u voor het behoud van uw accu. Op zaterdag is er een monteur aanwezig voor hulp en advies. In de sfeervolle relaxruimte is er tijd voor een gratis kop koffie en contact met andere booteigenaren. Superstalling is een thuishonk tijdens de winterperiode voor bootliefhebbers die gebruik maken van de winterstalling.

Tarief

Verwarmde binnenstalling: € 39,50 per m² van 1 april t/m 1 okt
Haal- en brengservice:  € 0,50 per km
Klusloods: op aanvraag

Onze tarieven omvatten het schip uit het water hijsen, afspuiten, op een bok zetten, transport, stalling, gebruik van onze faciliteiten en te water laten gaan.