Buitenstalling

Buitenstalling

Superstalling biedt 30.000 m² verharde buitenruimte voor de stalling van uw boot in Gelderland. Met een Roodbergtrailer halen we het vaartuig horizontaal uit het water. De hypermoderne trailers hebben een in hoogte verstelbaar draagframe voorzien van droogkussens. Deze sluiten naadloos om de huid van de boot en het frame zorgt voor stabiliteit. Hiermee voorkomen we beschadigingen aan uw boot. We spuiten uw boot schoon. Een trailer brengt hem naar de buitenstalling. Aan het eind van het buitenstallingsseizoen laten we uw boot weer te water.

Vochtwerende maatregelen

U dekt uw vaartuig af met een op maat gemaakt dekzeil om hem te beschermen tegen storm, regen en sneeuw. Zet het dekzeil goed vast en zorg voor ondersteuning zodat hij bij flinke regenval of sneeuw de hoeveelheid water kan dragen. Kuilen die in het dekzeil ontstaan door grote hoeveelheden water kunnen de boot beschadigen. Buitenboordmotors zijn geliefde bootonderdelen om te stelen, haal deze van uw boot af en wij slaan hem gratis voor u op. Het is raadzaam om vochtvreters in de binnenruimtes te zetten en vochtvasthoudende scheepsinboedel zoals bootkussens en beddengoed van boord te halen.

Haal- en brengservice

Via de haal- en brengservice halen we u en uw scheepsinboedel en attributen met maximaal 4 personen thuis op en brengen ze naar de boot. Aan het eind van het seizoen doen we dat vice versa. U hoeft dus niemand te regelen, wij zorgen voor uw vervoer tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn gevestigd in Rijswijk, in het westen van Gelderland. Onze locatie is ideaal gelegen midden in Nederland nabij de kruising van het Amsterdam Rijnkanaal met de Lek en de Nederrijn. Door de centrale ligging is onze stalling zeer goed bereikbaar.

Buitenstalling

Het winterstallingseizoen loopt van 1 oktober tot en met 1 april.

Onderhoud en winterklaar maken

U kunt uw vaartuig zelf winterklaar maken of laten doen door uw eigen onderhoudsmonteur in de klusloods. Ook onderhoudswerkzaamheden kunt u daar of op uw stallingsplek uitvoeren. Voor het behoud van uw accu bieden wij een speciale accuservice aan. Op zaterdag kunt u voor onderhoudsadvies terecht bij een van onze medewerkers. Voor de nodige ontspanning vertoeft u in onze sfeervolle ontspanningsruimte. Dat is de plek voor een gratis kop koffie en een gesprek met andere booteigenaren. Superstalling is een thuishonk tijdens de winterperiode voor bootliefhebbers die gebruik maken van de winterstalling.

Tarief

Verwarmde buitenstalling: € 17,50 per m² van 1 oktober t/m 1 april
Haal- en brengservice: gratis tot en met 50 km afstand, daarna € 0,50 per km
Klusloods op aanvraag

Onze tarieven omvatten het schip uit het water hijsen, afspuiten, op een bok zetten, transport, stalling, gebruik van onze faciliteiten en te water laten gaan.