Verwarmde binnenstalling

Verwarmde binnenstalling

De beste stalling voor uw vaartuig is de verwarmde binnenstalling. Uw boot staat vocht- en vorstvrij in een verwarmde ruimte. Uw scheepsinterieur blijft zo in uitstekende staat. Heeft u een polyester jacht, dan ondervindt deze geen hinder van extreme temperatuurschommelingen. De deuren van de binnenstalling zijn 11 meter hoog, zodat nagenoeg alle schepen zonder iets af te bouwen naar binnen kunnen. Alle stallingsplaatsen beschikken tevens over een 220V aansluiting.

Het winterstallingsseizoen voor de verwarmde binnenstalling loopt van 1 oktober tot en met 1 april. We stallen van maandag tot en met zaterdag. Van tevoren geeft u aan wanneer u de boot wilt komen brengen of halen. Wij houden hiermee rekening bij de plaats in de stalling. Wilt u direct gaan varen bij de eerste zonnestraal, dan zetten we uw vaartuig vooraan.

Horizontaal uit het water

Aan het eind van het vaarseizoen halen we met een Roodbergkraan uw vaartuig horizontaal uit het water. De hypermoderne trailers hebben een in hoogte verstelbaar draagframe voorzien van droogkussens. Deze sluiten naadloos om de huid van de boot en het frame zorgt voor stabiliteit. Hiermee voorkomen we beschadigingen aan uw boot. We kunnen boten tot een gewicht van 70 ton en 30 meter lengte hanteren. We spuiten uw vaartuig af en plaatsen uw boot op een bok die gefixeerd wordt met rubberen jukken. Zo kan hij niet beschadigen. Vervolgens rijden we hem met de trailer de verwarmde binnenstalling in. Na het stallingsseizoen laten we de boot weer ter water.

Haal- en brengservice

De boot is uw tweede thuis voor de zomerperiode. Uw belangrijkste spullen neemt u mee naar de boot. Via de haal- en brengservice halen we u en uw scheepsinboedel en attributen met maximaal 4 personen thuis op en brengen ze naar de boot. Aan het eind van het seizoen doen we dat vice versa. U hoeft dus niemand te regelen, wij zorgen voor uw vervoer. Superstalling is gevestigd in Rijswijk, in het westen van Gelderland. Deze locatie is ideaal gelegen midden in Nederland nabij de kruising van het Amsterdam Rijnkanaal met de Lek en de Nederrijn. Door de centrale ligging is onze stalling zeer goed bereikbaar met boot of auto.

Onderhoud en winterklaar maken

U kunt uw vaartuig winterklaar laten maken door onze onderhoudspartner of uw eigen onderhoudsmonteur in de klusloods. Ook onderhoudswerkzaamheden voert u hier uit. Voor het behoud van uw accu maakt u gebruik van onze speciale accuservice. Op zaterdag is er altijd een monteur aanwezig die u bijstaat met raad en daad. We hebben een aparte ontspanningsruimte ingericht voor een gratis kop koffie en een aangenaam gesprek met andere booteigenaren. Superstalling is een thuishonk voor bootliefhebbers tijdens de winterperiode die gebruik maken van onze botenstalling.

Tarief

Verwarmde binnenstalling: € 49,50 per m² van 1 okt t/m 1 april
Haal- en brengservice: gratis tot en met 50 km afstand, daarna € 0,50 per km
Klusloods op aanvraag

Onze tarieven omvatten het schip uit het water hijsen, afspuiten, op een bok zetten, transport, stalling, gebruik van onze faciliteiten en te water laten gaan.