Over Superstalling

Over Superstalling.nl

U weet het als geen ander. Varen is vrijheid met de wind in de haren. Nederland van een andere kant zien in een vertraagd tempo. De mooiste plekken bezichtigen en stoppen wanneer u wilt. Tot rust komen en onthaasten op uw comfortabele huis op het water. Er ontstaan vriendschappen met andere bootliefhebbers in de haven. Een boot is voor velen een invulling van een gekoesterde droom. Een levensstijl waarbij elk vrij moment op het water wordt doorgebracht.


Veilige stalling

Uw boot is een kostbaar bezit. Ook buiten het vaarseizoen wilt u dat uw boot een veilig onderkomen heeft. Beschermd tegen weer en wind en andere invloeden van buitenaf. Superstalling biedt veilige buitenstalling, binnenstalling én vorstvrije en vochtvrije binnenstalling. Wij hebben trailers van 25 tot 70 ton die uw trots horizontaal uit het water halen. In onze klusruimte kunt u zelf of uw eigen monteurs het benodigd onderhoud aan uw boot plegen. In tegenstelling tot veel andere stallingen zijn bij ons alle monteurs welkom waarmee we een serviceovereenkomst hebben afgesloten. U bepaalt uiteindelijk zelf wie aan uw boot werkt. Daarnaast hebben wij een vaste partner die alle onderhoudswerkzaamheden voor u kan uitvoeren. Sluit u zich aan bij onze inkoopvereniging, dan koopt u uw scheepsbenodigdheden voordelig in bij De Scheepsvaartwinkel.Ideaal gelegen

Superstalling is het grootste stallingsbedrijf van Nederland met 17.000 m² aan binnenruimtes en 30.000 m² verharde buitenruimte. Wij hebben ruimtes met deuren van 14 meter hoog voor schepen tot 70 ton en een lengte van maximaal 30 meter. Onze locatie is ideaal gelegen midden in Nederland nabij de kruising van het Amsterdam Rijnkanaal met de Lek en de Nederrijn. We hebben een gratis haal- en brengservice die u en uw spullen na het vaarseizoen naar huis brengt. Onze vakmensen hebben allemaal een zeemanshart. Zij weten wat de boot en het varen voor u betekent. Wij bieden meer dan uitsluitend een veilig onderkomen voor uw boot: Superstalling is een ontmoetingsplek voor bootliefhebbers!

Bent u eigenaar van een boot en op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige stalling?


Neem contact met ons op